Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Helsinkiin, ravintola Bassi

Kokki Uusimaa 30.5.2019 ← Takaisin

Kaipaatko uusia haasteita? Haluatko olla mukana toteuttamassa uutta, upeaa ravintolakonseptia Helsingin parhaalla ravintolapaikalla Esplanadin puiston vieressä?
Ravintola Bassi hurmasi ensin turkulaisten makunystyrät ja nyt katse on suunnattu Helsingin paraatipaikalle. Bassin linjana ei ole fine dining vaan fun dining. Bassi tarjoaa iloista, sosiaalista syömistä – jaettavia annoksia ja rentoa tunnelmaa. Ravintolan erikoisuuksia ovat meren herkut, ja listalta löytyy esimerkiksi upea äyriäisvati.

Helsingin ravintola tulee olemaan kaksikerroksinen. katutasoon tulee rennompi bistron puoli ja viinibaari, yläkerta puolestaan on omistettu à la cartelle.
Avattavaan ravintolaan kaipaillaan yhteensä 7 kovaksi keitettyä kokkia.

Bassin kokkina hallitset kiireisen à la carte keittiön tyrskyt kokeneen merimiehen tavoin ja toimit saumattomassa yhteistyössä kollegoidesi kanssa. 
Tärkein ominaisuutesi on luonnollisesti rautainen asenteesi, mutta toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta kiireisessä serviisissä toimimisesta. Erikoista plussaa saa, jos hallitset merenelävien salat kuin omat taskusi.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden toimia Helsingin parhaalla apajalla ja kehittää taitojasi kohti uusia huippuja. Joukkoon mahtuu sekä koko-, että osa-aikaisia keittäjiä sinulle sopivilla tunneilla. Työt alkavat joustavasti, mutta kuitenkin mahdollisimman pian, joten älä epäröi vaan ota rohkeasti yhteyttä.
Työsuhde solmitaan Enjoy:n kanssa, mutta sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus siirtyä talon kirjoille.

Nappaa tästä itsellesi kesän paras saalis ja liity Bassin mertaan.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top