Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Helsinkiin, ravintola Graniittilinna

Kokki Uusimaa ← Takaisin

Ravintolakolmio-konserni on pääkaupunkiseudulla toimiva yksityinen yritys, joka koostuu 15 yksilöllisestä ravintolasta. Yritys on ollut näkyvä toimija pk-seudun ravintolamaailmassa jo lähes 40 vuotta.

Ravintola Graniittilinnasta ei voi erehtyä. Rakennuksen graniittinen julkisivu luo ylhäisen tunnelman ruokailulle. Keittiön puolella tunnelmaa lämmittää talon oma puuhiiligrilli jonka avulla ruoka saa omaleimaisen ja mehevän maun.
Tähän joukkoon etsimme nyt kokkia.

Työnkuva on sitä itseään eli rehellistä kokkailua. Luvassa on pääasiassa à la carte annosten loihtimista lounailla ja kokousryhmillä ryyditettynä. Työtehtävät vaihtelevat siis aamun ensimmäisistä misoista illan päättäviin vetareiden kiillotuksiin. 

Graniittilinnassa genarit pysyvät keittiön puolella sillä lounaat ja ryhmämenut toteutetaan lähtökohtaisesti lautasnostoina. Toivommekin siis, että erinonomaisten makujen lisäksi osaat luoda visuaalisesti kauniita annoksia ja kätesi eivät tärise suurempienkaan nostojen aikana. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä ruokaa vähän eri tavalla, kuin muualla. Puuhiiligrillin kanssa työskentelyssä on sitä jotain. Työt alkavat elokuun puolenvälin tietämillä tai sopimuksen mukaan. Tunteja on luvassa täydet 112,5h/3vko. Työsuhde solmitaan Enjoy:n kanssa, mutta tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus siirtyä suoraan talon kirjoille.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä ja kiinnitä itsesi graniitinkovaan porukkaan.

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus

Ravintola-alan superammattilaiset, Lapista talviduunia hakemaan – mars!

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Ah, miten ihanaa… olla töissä?!

Blogaus
Back to top