<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=678773372581530&ev=PageView&noscript=1" />

Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Helsinkiin. Ravintola Juttutupa

Kokki 29.9.2019 ← Takaisin

Ravintolakolmio-konserni on pääkaupunkiseudulla toimiva yksityinen yritys, joka koostuu 15 yksilöllisestä ravintolasta. Yritys on ollut näkyvä toimija pk-seudun ravintolamaailmassa jo lähes 40 vuotta.

Juttutupa eli tuttavallisemmin Juttis on ruokkinut nälkäisiä vieraitaan jo vuodesta 1884 ja onkin yksi Helsingin vanhimmista ravintoloista. Juttiksen ainutlaatuinen tunnelma toivottaa tervetulleeksi niin raksaduunarit, kun naapuritalon teatterin ystävätkin. Juttiksen konstailematon ja rehti ruoka täyttää nälkäisiä vatsoja niin lounaan, à la carten, kun yksityistilaisuuksien osalta. Sielunruokaa tarjoillaan elävän musiikin muodossa.

Tämä työ on sitä itseään eli rehtiä ruoanlaittoa. Työtehtävät käsittävät keittiön koko kirjon aina aamun lounasmisoista illan loppusiivoukseen. Tarjolla on siis lounasta, cartea ja ryhmämenujen tekemistä. Työn tukena on mahtava tiimi joiden ansiosta yksikään päivä ei ole tylsä.

Juttiksen keittiössä saa ja pitää olla asennetta. Lounaspöydän tekeminen on sinulle jo tuttua etkä vierasta illan carten valmistustakaan. Olet siis kokki sanan kaikissa merkityksissä. Muuttuvat tilanteet ja kiireiset päivät eivät aiheuta sinulle harmaita hiuksia ja hallitset niin itsenäisen työn kun tiimipelaamisenkin.

Haemme kokkia tositarkoituksella ja tarjoammekin sinulle täydet työtunnit. Työt alkavat mahdollisimman pian eikä loppua näy. Koko paletin kruunaa mahtava työporukka. Työsuhde solmitaan Enjoy:n kanssa.

Hae paikkaa!

VMP ja Enjoy tarttuu työvoimapulaan täsmäkoulutuksella

Lapin matkailun kasvua rasittaa hotelli- ja ravintoalan työvoimapula ja VMP:n asiakasyritykset kaipaavat kipeästi lisää osaavaa henkilökuntaa sesonkikiireisiin. VMP on konserniyrityksensä Enjoyn ja VMP Urapalveluiden kautta käynnistänyt koulutuskonseptin, jonka tarkoituksena on kouluttaa uusia tekijöitä suoraan työtehtäviin paikallisten oppilaitosten kanssa. Täydennyskoulutuksia on järjestetty alalla kauan, mutta VMP on uudistanut tuttua konseptia hyödyntämällä asiakasyrityksiään koulutusympäristöinä. Hyvät kokemukset pääkaupunkiseudulla […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Katso avoimet työpaikat Lapissa Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden […]

Blogaus
Back to top