Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Helsinkiin, ravintola Juttutupa

Kokki Uusimaa ← Takaisin

Juttutupa eli tuttavallisemmin Juttis on ruokkinut nälkäisiä vieraitaan jo vuodesta 1884 ja onkin yksi Helsingin vanhimmista ravintoloista. Juttiksen ainutlaatuinen tunnelma toivottaa tervetulleeksi niin raksaduunarit, kun naapuritalon teatterin ystävätkin. Juttiksen konstailematon ja rehti ruoka täyttää nälkäisiä vatsoja niin lounaan, à la carten, kun yksityistilaisuuksien osalta. Sielunruokaa tarjoillaan elävän musiikin muodossa.

Tämä työ on sitä itseään eli rehtiä ruoanlaittoa. Työtehtävät käsittävät keittiön koko kirjon aina aamun lounasmisoista illan loppusiivoukseen. Tarjolla on siis lounasta, cartea ja ryhmämenujen tekemistä. Työn tukena on mahtava tiimi joiden ansiosta yksikään päivä ei ole tylsä.

Juttiksen keittiössä saa ja pitää olla asennetta. Lounaspöydän tekeminen on sinulle jo tuttua etkä vierasta illan carten valmistustakaan. Olet siis kokki sanan kaikissa merkityksissä. Muuttuvat tilanteet ja kiireiset päivät eivät aiheuta sinulle harmaita hiuksia ja hallitset niin itsenäisen työn kun tiimipelaamisenkin.

Haemme kokkia tositarkoituksella ja tarjoammekin sinulle täydet työtunnit. Työt alkavat mahdollisimman pian eikä loppua näy. Koko paletin kruunaa mahtava työporukka. Työsuhde solmitaan Enjoy:n kanssa.

 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top