Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Helsinkiin, ravintola Meripaviljonki

Kokki Uusimaa ← Takaisin

Ravintolakolmio-konserni on pääkaupunkiseudulla toimiva yksityinen yritys, joka koostuu 15 yksilöllisestä ravintolasta. Yritys on ollut näkyvä toimija pk-seudun ravintolamaailmassa jo lähes 40 vuotta.

Ravintola Meripaviljonki kelluu rauhaisasti Hakaniemessä vanhan Säästöpankin rannassa. Tämän kirjaimellisesti merellisen ravintolan erikoisuuksia ovat maittavat meren herkut ja löytyypä ravintolan salin puolelta oma hummeriallaskin. Tänne laineille kellumaan etsimme nyt kokkia.

Työnkuva on luonnollisesti rehellistä veitsen heilutusta ja piisissä pyörimistä. Pääset käyttämään kokkaustaitojasi niin lounaan, kokousryhmien ja illan carten osaltakin. 

Koska kyseessä on meren antimiin erikoistunut ravintola toivomme sinultakin kokemusta kyseisten herkkujen valmistamisesta. Keittiössä toimiminen on sinulle muutenkin tuttua hommaa ja pysyt hyvin rytmissä kovemmissakin tyrskyissä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja juuri sopivalla tavalla haastavan työpaikan. Pääset hyödyntämään jo olemassa olevaa taitoasi ja kehittämään itseäsi kohti uusia korkeuksia. Työt alkavat elokuun puolenvälin tietämillä tai sopimuksen mukaan. Tunteja on luvassa täydet 112,5h/3vko. Työsuhde solmitaan Enjoy:n kanssa, mutta tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus siirtyä suoraan talon kirjoille.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä ja seilaa kohti Meripaviljonkia.

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus

Ravintola-alan superammattilaiset, Lapista talviduunia hakemaan – mars!

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Ah, miten ihanaa… olla töissä?!

Blogaus
Back to top