<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=678773372581530&ev=PageView&noscript=1" />

Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Helsinkiin, Ravintola Tony’s Deli

Kokki 29.9.2019 ← Takaisin

Ravintolakolmio-konserni on pääkaupunkiseudulla toimiva yksityinen yritys, joka koostuu 15 yksilöllisestä ravintolasta. Yritys on ollut näkyvä toimija pk-seudun ravintolamaailmassa jo lähes 40 vuotta.

Tony’s deli on pieni palaa Italiaa aivan Helsingin keskustan tuntumassa. Kattavasti varusteltu antipastopöytä ja maakuntakohtaiset teemaviikot tarjoavat mahdollisuuden kokea kaiken mitä saapasmaalla on tarjota. Joukosta uupuu kuitenkin nyt yksi kokki.

Työpäiväsi aikana valmistat vuorostasi riippuen joko lounasta tai à la cartea tai ehkä jopa molempia. Tylsää keittiön puolella ei ole. Vaihteleva lounaslista ja teemaviikot pitävät mielen virkeänä.   

Toivomme, että olisit pyörinyt pannujen ääressä jo hetken aikaa. Hallitset tiimipelaamisen jalon taidon ja olet keittiön sykkeessä, kuin kotonasi. Italialaisen keittiön tuntemus katsotaan luonnollisesti eduksi.

Tarjoamme sinulle tunteja vähintään 90h/3vko ja monipuolisen työympäristön. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan Enjoy:n kanssa, mutta sinulla on mahdollisuus siirtyä tulevaisuudessa suoraan talon kirjoille.
Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä ja hyppää Tony’s delin remmiin.

Hae paikkaa!

VMP ja Enjoy tarttuu työvoimapulaan täsmäkoulutuksella

Lapin matkailun kasvua rasittaa hotelli- ja ravintoalan työvoimapula ja VMP:n asiakasyritykset kaipaavat kipeästi lisää osaavaa henkilökuntaa sesonkikiireisiin. VMP on konserniyrityksensä Enjoyn ja VMP Urapalveluiden kautta käynnistänyt koulutuskonseptin, jonka tarkoituksena on kouluttaa uusia tekijöitä suoraan työtehtäviin paikallisten oppilaitosten kanssa. Täydennyskoulutuksia on järjestetty alalla kauan, mutta VMP on uudistanut tuttua konseptia hyödyntämällä asiakasyrityksiään koulutusympäristöinä. Hyvät kokemukset pääkaupunkiseudulla […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Katso avoimet työpaikat Lapissa Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden […]

Blogaus
Back to top