Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Inariin kesäksi 2019, ravintola Aurora

Kokki Lappi ← Takaisin

Hotelli Inarin päärakennuksen yhteydessä sijaitsevassa Ravintola Aurorassa on päivittäin tarjolla monipuolinen À la Carte -menu. Menusta löytyy laaja valikoima nälän kampittajia pieneen ja isompaankin kurnintaan. 120-paikkaiseen ravintolaamme mahtuu ruokailemaan isompikin ryhmä. Hotelli ja ravintola sijaitsevat kalaisan ja kauniin Inarijärven rannalla.

Etsimme kokkia kesäsesonkiin 2019. Tehtäviin kuuluu monipuoliset keittiön työtehtävät alkaen á la carte annosten valmistamisesta tiskaamiseen. 

Edellytämme alan koulutusta. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Reipasta ja oma aloitteista asennetta. Hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta. 

Tarjoamme mahtavan työpaikan kauniin Inarijärven rannalla. Huiput työkaverit. Kilpailukykyisen palkan. Majoitus löytyy huokeaan hintaan. Työt alkavat juhannukselta ja kestävät elokuun loppuun saakka. Lähde sinäkin kokemaan aito Lapin kesä, kalastellen ja työtä tehden. Valittu henkilö työllistyy Enjoyn kautta. Tule sinäkin mukaan iloiseen Enjoy tiimiin.

Hae paikkaa!

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus
Back to top