Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Jyväskylään, Ravintolalaiva Gaia

Kokki Keski-Suomi ← Takaisin

Ravintolalaiva Gaialla aistit aitoa kuunaritunnelmaa ja tervan tuoksua Jyväskylän satamassa. Ravintolalaiva Gaia on avoinna kesäkaudella vapusta lähtien kesän loppuun saakka. Gaian aurinkoisella terassilla voit paistatella päivää, nauttia grilliherkkuja, virvokkeita sekä jäätelöannoksia. Työssä ei ole merisairauden uhkaakaan, koska laiva on parkissa satamassa.

Gaialla kokkaat raikkaan järvi-ilmaston ympäröimänä reilua street-foodia ja lounasta, sekä rakennat tilauksesta herkullisia noutopöytiä juhlavieraiden iloksi.

Edellytämme sinulta A´la carte- kokemusta ja vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä sillä työskentelet suorassa asiakaskontaktissa. Varastonhallinta sekä tilausten teko ovat myös hyvä olla hanskassa.

Tarjolla on loistava kesäduuni rennossa ilmapiirissä. Palkka ja aloitus sopimuksen mukaan. 

 

 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top