Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Kangasniemi, ravintola Puulaaki

Kokki Keski-Suomi ← Takaisin

Kangasniemi, yksi Suomen kauneinpia kuntia. Miltä kuulostaisi viettää kesä Puulaveden rannalla huikean hyvässä porukassa? 

Nyt siihen on oiva tilaisuus. Kesäravintola Puulaaki etsii iloiseen joukkoonsa vielä paria ammattitaitoista kokkia. 

Puulaaki on 150 asiakaspaikkaa omaava vilkas terassiravintola, jonka ruokatuote on perinteistä terassiruokaa burgereita, pizzoja, salaatteja jne. 

Työt alkavat touko – kesäkuun vaihteessa tai sopimuksen mukaan vaikka vähän myöhemminkin ja jatkuvat aina elokuun puoliväliin saakka. 

Majoitus on järjestetty asiakkaan puolesta, joten voit tulla vaikka kauempaankin viettämään mukavaa sesonkikesää. 

Lisätietoja saat soittamalla Jannelle 045 130 9566.  

 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top