Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Kangasniemi, ravintola Puulaaki

Kokki Keski-Suomi ← Takaisin

Kangasniemi, yksi Suomen kauneinpia kuntia. Miltä kuulostaisi viettää kesä Puulaveden rannalla huikean hyvässä porukassa? 

Nyt siihen on oiva tilaisuus. Kesäravintola Puulaaki etsii iloiseen joukkoonsa vielä paria ammattitaitoista kokkia. 

Puulaaki on 150 asiakaspaikkaa omaava vilkas terassiravintola, jonka ruokatuote on perinteistä terassiruokaa burgereita, pizzoja, salaatteja jne. 

Työt alkavat touko – kesäkuun vaihteessa tai sopimuksen mukaan vaikka vähän myöhemminkin ja jatkuvat aina elokuun puoliväliin saakka. 

Majoitus on järjestetty asiakkaan puolesta, joten voit tulla vaikka kauempaankin viettämään mukavaa sesonkikesää. 

Lisätietoja saat soittamalla Jannelle 045 130 9566.  

 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus

Ravintola-alan superammattilaiset, Lapista talviduunia hakemaan – mars!

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Ah, miten ihanaa… olla töissä?!

Blogaus
Back to top