Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Kirkkonummelle, Hirsala Golf

Kokki Uusimaa 28.4.2018 ← Takaisin

Golfkentän upeissa maisemissa Kirkkonummen Hirsalassa sijaitseva ravintola Spoon tuo Hirsalan upeisiin puitteisiin klassisten klubiannosten lisäksi kuukausittain vaihtuvan sesonkimenun, jossa hyödynnetään aina kauden herkullisimpia ja parhaimpia raaka-aineita. Keittiössä yhdistellään klassisia ja moderneja valmistusmenetelmiä. 

Spoonin kokkina osallistut sekä a la carte -annosten tekemiseen kuin mahdollisten erilaisten tilaisuuksien menujen koostamiseen. Kokin työnkuvaan luonnollisesti kuuluu keittiön kaikki työt aina misaamisesta ja tiskaamisesta lähtien. On mahdollista että joudut pyörähtämään välillä myös salissa joten sinulla on hyvä olla asiakaspalvelutaidot hallussa myös. 

Sinulla ei tarvitse olla kymmenien vuosien kokemusta kauhan varresta vaan hyvällä asenteella ja parin vuoden kokemuksella pärjäät täällä mainiosti. Tai jos olet kokki-opintojesi loppusuoralla, tämä kesäpesti on kuin sinulle tehty! Työvuorot ovat päivä- ja iltapainoitteisia etkä ole vuorossa oikeastaan koskaan täysin yksin. 

Työt alkavat toukokuun alusta kestäen aina elokuun loppuun. Mahdollista on jatkaa syys-lokakuullekin sovittaessa. Kesän aikana sinulle on tarjolla täydet työtunnit. 

 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Back to top