<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=678773372581530&ev=PageView&noscript=1" />

Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Kokkolaan, ravintola Rock`n Roll Diner

Kokki Keski-pohjanmaa ← Takaisin

 

Ravintola Rock’n Roll Diner tarjoaa amerikkalaiseen tyyliin toteutetun ravintolaelämyksen, joka koostuu maistuvasta ruuasta ja tyylilleen uskollisesta, viimeistellystä miljööstä. Työntekijämme loistavat omilla persoonillaan ja toivottavat tervetulleeksi niin perheet kuin rokkaritkin.

Meillä käytetään ainostaan kotimaista lihaa.

Annoksistamme löytyy suomalaisista raaka-aineista valmistettua, mutta jenkkityyliin twistattuja pihvejä ja burgereita. Perheen pienimmät hurmaamme itse valmistetuilla lihapullilla ja perunamuusilla.

Rock’n Roll Diner – Happy Days are here!

Etsimme kokkia vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu monipuolinen ruoanvalmistus mielenkiintoisen ruokatuotteen parissa. 

Edellytämme hakijalta alan koulutusta, hygieniapassia ja oma aloitteista asennetta. Aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Hakija voi olla myös koulusta vasta valmistunut koska asiakas mielellään kouluttaa tehtävään.

Tarjoamme vakituisen työn raikkaassa työympäristössä. Kilpailukykyisen palkan sekä loistavat työkaverit. Modernin keittiön uusine laitteineen. Valittu henkilö voi myös tehdä aluksi vaikka kesän ja jatkaa sen jälkeen jos kaikki menee nappiin. Majoitus järjestyy tarvittaessa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Valittu henkilö työllistyy aluksi Enjoyn kautta mutta siirtyy tarvittaessa asiakkaan kirjoille.

Hae paikkaa!

VMP ja Enjoy tarttuu työvoimapulaan täsmäkoulutuksella

Lapin matkailun kasvua rasittaa hotelli- ja ravintoalan työvoimapula ja VMP:n asiakasyritykset kaipaavat kipeästi lisää osaavaa henkilökuntaa sesonkikiireisiin. VMP on konserniyrityksensä Enjoyn ja VMP Urapalveluiden kautta käynnistänyt koulutuskonseptin, jonka tarkoituksena on kouluttaa uusia tekijöitä suoraan työtehtäviin paikallisten oppilaitosten kanssa. Täydennyskoulutuksia on järjestetty alalla kauan, mutta VMP on uudistanut tuttua konseptia hyödyntämällä asiakasyrityksiään koulutusympäristöinä. Hyvät kokemukset pääkaupunkiseudulla […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Katso avoimet työpaikat Lapissa Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden […]

Blogaus
Back to top