Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Kokkolaan, ravintola Rock`n Roll Diner

Kokki Keski-pohjanmaa ← Takaisin

 

Ravintola Rock’n Roll Diner tarjoaa amerikkalaiseen tyyliin toteutetun ravintolaelämyksen, joka koostuu maistuvasta ruuasta ja tyylilleen uskollisesta, viimeistellystä miljööstä. Työntekijämme loistavat omilla persoonillaan ja toivottavat tervetulleeksi niin perheet kuin rokkaritkin.

Meillä käytetään ainostaan kotimaista lihaa.

Annoksistamme löytyy suomalaisista raaka-aineista valmistettua, mutta jenkkityyliin twistattuja pihvejä ja burgereita. Perheen pienimmät hurmaamme itse valmistetuilla lihapullilla ja perunamuusilla.

Rock’n Roll Diner – Happy Days are here!

Etsimme kokkia vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu monipuolinen ruoanvalmistus mielenkiintoisen ruokatuotteen parissa. 

Edellytämme hakijalta alan koulutusta, hygieniapassia ja oma aloitteista asennetta. Aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Hakija voi olla myös koulusta vasta valmistunut koska asiakas mielellään kouluttaa tehtävään.

Tarjoamme vakituisen työn raikkaassa työympäristössä. Kilpailukykyisen palkan sekä loistavat työkaverit. Modernin keittiön uusine laitteineen. Valittu henkilö voi myös tehdä aluksi vaikka kesän ja jatkaa sen jälkeen jos kaikki menee nappiin. Majoitus järjestyy tarvittaessa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Valittu henkilö työllistyy aluksi Enjoyn kautta mutta siirtyy tarvittaessa asiakkaan kirjoille.

Hae paikkaa!

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus
Back to top