Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Kuhmoisiin, Ravintola Sahanranta

Kokki Keski-Suomi ← Takaisin

 

Kuhmoinen ja Päijänteen liplatteleva ranta, miltä kuulostaisi viettää kesä huippuryhmässä yhdessä Keski-Suomen kauneinmassa pitäjässä. 

Nyt siihen on oiva mahdollisuus. Uusilla tuulilla puhaltava ravintola Sahanranta etsii iloiseen joukkoonsa vielä paria ammattitaitoista kokkia. Jos olet alan rautainen ammattilainen tai nuori loistavan asenteen omaava tulevaisuuden lupaus niin saatat olla juuri etsimämme henkilö. 

Sahanranta on noin 200 asiakaspaikkaa omaava, legendaariseen saharakennukseen rakennettu, Päijänteenrannassa oleva ravintola. Keittiö on avoinna aamusta iltaa ja ruokatuote koostuu lounaspöydästä a’ la carteen. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan joko samantien tai touko-kesäkuun vaihteessa ja jatkuvat ainakin syyskuulle saakka. 

Majoitus järjestyy asiakkaan puolesta, joten Sinun on helppo tulla kauempaakin. 

Mikäli kesä Kuhmoisissa kiinnostaa niin laita hakemus pikaisesti, paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top