Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Kuhmoisiin, Ravintola Sahanranta

Kokki Keski-Suomi ← Takaisin

 

Kuhmoinen ja Päijänteen liplatteleva ranta, miltä kuulostaisi viettää kesä huippuryhmässä yhdessä Keski-Suomen kauneinmassa pitäjässä. 

Nyt siihen on oiva mahdollisuus. Uusilla tuulilla puhaltava ravintola Sahanranta etsii iloiseen joukkoonsa vielä paria ammattitaitoista kokkia. Jos olet alan rautainen ammattilainen tai nuori loistavan asenteen omaava tulevaisuuden lupaus niin saatat olla juuri etsimämme henkilö. 

Sahanranta on noin 200 asiakaspaikkaa omaava, legendaariseen saharakennukseen rakennettu, Päijänteenrannassa oleva ravintola. Keittiö on avoinna aamusta iltaa ja ruokatuote koostuu lounaspöydästä a’ la carteen. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan joko samantien tai touko-kesäkuun vaihteessa ja jatkuvat ainakin syyskuulle saakka. 

Majoitus järjestyy asiakkaan puolesta, joten Sinun on helppo tulla kauempaakin. 

Mikäli kesä Kuhmoisissa kiinnostaa niin laita hakemus pikaisesti, paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus

Ravintola-alan superammattilaiset, Lapista talviduunia hakemaan – mars!

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Ah, miten ihanaa… olla töissä?!

Blogaus
Back to top