Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Kuhmoisiin, Ravintola Sahanranta

Kokki Keski-suomi ← Takaisin

Kuhmoinen ja aurinkoinen Päijänteen liplatteleva ranta, miltä kuulostaisi viettää kesä huipputiimissä yhdessä Keski-Suomen kauneimmista pitäjistä?

Nyt siihen on oiva mahdollisuus. Ravintola Sahanranta etsii iloiseen joukkoonsa vielä paria ammattitaitoista kokkia. Jos olet alan rautainen ammattilainen tai nuori loistavan asenteen omaava tulevaisuuden lupaus niin saatat olla juuri etsimämme henkilö. 

Sahanranta on noin 200 asiakaspaikkaa omaava, legendaariseen saharakennukseen rakennettu, Päijänteen rannassa oleva ravintola. Keittiö on avoinna aamusta iltaan ja täällä pääset kokkaamaan sekä buffalounasta että a la cartea.

Työt alkavat sopimuksen touko-kesäkuun vaihteessa ja jatkuvat ainakin elokuun loppuun saakka. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Edullinen majoitus löytyy tarvittaessa aivan ravintolan vierestä.

Mikäli kesä Kuhmoisissa kiinnostaa niin laita pikaisesti hakemusta tulemaan, paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae paikkaa!

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus
Back to top