Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki, Kuopio Wine Festival 2018, Kuopio

Kokki Pohjois-Savo ← Takaisin

Aasia on eksoottinen ja hieman vieraskin kohde ruokien ja viinien suhteen

– mutta ei enää kauaa. Tänä kesänä aasialainen eksotiikka valtaa Kuopio Wine Festivalit unohtumattomalla tavalla.

 

Japani, Libanon, Thaimaa, Korea ja Kiina – siinä ensikesän makuja Kuopion viinijuhlilla. Etsimme 10-päivän keikalle kovan asenteen omaavia kokkeja, jotka pystyvät itsenäiseen työskentelyyn kiireisessä tahdissa. Keittiötyötä on tarjolla joko Food marketilla, ruokateltan pop up-keittiössä tai vip-kylän konttikeittiössä, jokainen työpiste on huikeessa porukassa.

Töitä tehdään aamusta iltaan, vaikka ihan kukon laulun aikaan ei tarvitse nousta keittämään, niin työtunteja saat kerättyä tältä reissulta oikein kivasti. Kuopion viinijuhlat starttaavat perjantaina 29.6 eli juhannuksen jälkeen. Töitä tehdään kenttäolosuhteissa seuraavat päivät aina lauantaihin 7.7 saakka. Sunnuntaina on lepopäivä – onneksi! Töihin on pystyttävä sitoutumaan koko ajaksi ja hymy ei saa hyytyä tällä keikalla. Jos olet tulossa mukaan kauempaa, niin järjestämme tarvittaessa kimppamajoituksen, josta perimme pienen maksun.

Jos sinulla kesärepussa mukana hygieniapassi, paljon hymyä sekä asennetta, niin laita työhakemus Länsisalmi Lauralle laura.lansisalmi@enjoy.fi tai soita 0440112309.

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top