Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Marski by Scandic -signature hotelliin, Helsinkiin

Kokki Uusimaa ← Takaisin

Helsingin Mannerheimintielle avataan loppukeväällä 2019 Suomen ensimmäisen Signature-hotelli – Marski by Scandic.

Marski on uuden Suomen hotelli, joka elää ja hengittää modernia suomalaista musiikkia, kulttuuria, muotoilua, ruokaa ja juomaa. Kansainvälisyys on uudelle Marskille itsestäänselvyys. Tekemisessä näkyy ja tuntuu raikas omaperäisyys ja halu tehdä asiat uudella tavalla. Uusi suomalaisuus, Finnfulness tuo tekemiseen oman asenteen, joka saa monet muut hotellit tuntumaa ontoilta kulisseilta.

Marski kytkee kävijän osaksi kaupunkia: astumalla ulos hotellista olet välittömästi kaiken keskellä. Hotellin sisällä saman pöydän ääreen mahtuvat niin suomalaisen muodin uusi aalto, start-up-skene kuin mieleenpainuvat ruoka- ja juomaelämykset.

MEILLÄ ON PAIKKA SINULLE

Kokki, joka jaat kanssamme intohimon ravintolaelämysten tuottamiseen

Keittiötiimiläiseme loihtivat päivittäin fantastisia ruoka-annoksia nautittavaksi ystävien ja tuttavien kesken. Toivomme, että arvostat meidän laillamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettavaa ruokaa, tuoreita raaka-aineita, yksilöllistä palvelua ja haluat kehittää ruokakonseptiamme edelleen.

Kokin työtehtävät:

  • Perinteiset kokin työt laadukkaasti toteutettuna.
  • Ruokakonseptimme toteuttaminen ja sen kehittäminen.
  • Yhteistyö kaikkien osastojen työntekijöiden kanssa.
  • Varmistaa, että lakeja ja ympäristöön, terveyteen sekä turvallisuuteen liittyviä säädöksiä noudatetaan.
  • Ylläpitää positiivista ja tehokasta työympäristöä keittiössä.
  • Noudattaa luomu- ja laatumerkittyjen tuotteiden käsittelyyn liittyviä käytäntöjä sekä lajittelua.
  • Opastaa harjoittelijoita ja uusia työntekijöitä.
Marski-By_Scandic-Logotype.png
Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top