Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Nauvoon, ravintola Köpmans

Kokki Varsinais-suomi 11.5.2019 ← Takaisin

Köpmans on tunnelmallinen bed&breakfast Nauvon keskustassa. Vanhaan tyyliin tehty upea puurakennus kätkee sisäänsä ravintolan, jossa ruoka tehdään itse alusta alkaen. Kaunis puutarha houkuttelee kesällä nauttimaan ruoan ja juoman omenapuiden alla. Myös leivonnaiset leivotaan ravintolassa itse ja oman puutarhan antimista tehdään hilloa. Kesällä Köpmansissa on tarjolla pelkästään cartelista, joka koostuu hyvin tehdyistä paikallisista raaka-aineista. 

Köpmans kaipaa kesälle vielä kokkia. Työt alkavat juhannuksena ja kestävät elokuun loppuun. Majoitus onnistuu asiakkaan puolesta, mutta oma auto olisi hyvä olla liikkumisen kannalta. Ravintola on auki viikon jokaisena päivänä ja töitä saa tehdä täysillä tunneilla.

Kokin tehtäviin Köpmansissa kuuluu sekä kallan että paiston puoli. Keittiö on melko pieni, joten vuoron aikana kokit vaihtelevat kallasta lämpimän puolelle. Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta kallan ja paiston puolelta, paineensietokykyä ja tietenkin kokin koulutusta. Olet oma-aloitteinen ja huolehdit, että keittiö on siisti ja tavarat omilla paikoillaan. Tulet hyvin juttuun uusien työkavereiden kanssa ja autat kollegaa tarvittaessa.

 

Mikäli olet etsimämme kokki ja kesä Nauvossa houkuttaa niin laita hakemusta tulemaan ja jutellaan lisää!

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top