Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Nokialle ja Pirkkalaan, Bufferi

Kokki Pirkanmaa 29.4.2018 ← Takaisin


Bufferi toimii Nokialla River Golfissa sekä Pirkkala Golffissa Lounas ja klubiravintolana. Bufferi tarjoaa myös catering ja pitopalvelua asiakkaan omissa tiloissa.

Työssä menestyäksesi tarvitset rennon otteen ja hyvän huumorintajun lisäksi aikaisempaa kokemusta buffet- ja ala carte-keittiön tehtävistä. 

Työt alkavat toukokuussa nurmien viherryttyä ja loppuvat syyssateiden saapuessa. Kauttamme mahdollisuus työllistyä tämänkin jälkeen. 

Työt painottuvat arkipäiviin mutta edellytämme mahdollisuutta työskennellä myös ilta- ja viikonloppuisin. Oman auto helpottaa kulkemista työpaikalle.

 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Back to top