Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Nuorgamiin talvikaudeksi 2019-2020, Nuorgamin lomakeskus

Kokki Lappi ← Takaisin

 

Nuorgamin Lomakeskus / Nuorgam Holiday Village on pieni kodikas perheyritys (toiminut vuodesta 1970), joka tarjoaa majoitus- ja ravintolapuolen palveluita sekä ohjelmapalveluja Suomen ja EU:n pohjoisimmassa kylässä – Nuorgamissa.
Lomakylä sijaitsee upeiden tuntureiden ympäröimänä, Tenojoen rannalla, aivan Norjan ja Jäämeren läheisyydessä.

Haemme kokkia tulevalle talvikaudelle, palvelemaan kansainvälisiä asiakkaitamme.
Hakemallamme henkilöllä tulee olla kokin koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Lisäksi reipasta oma aloitteista asennetta ja asiakaspalvelutaitoa. Kohtalainen englannin kielen taito katsotaan eduksi koska asiakaskunta on kansainvälistä.

Tarjoamme sinulle erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet kauniissa arktisessa luonnossa, perheyrityksen kodinomaisen ja rennon tunnelman. Mukavat työkaverit ja kilpailukykyisen palkan. Majoitus järjestyy huokeaan hintaan. Valittu henkilö työllistyy Enjoyn kautta. Tule sinäkin iloiseen Enjoy tiimiin.

Hae paikkaa!

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus
Back to top