Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Ouluun, Neste Ouluntulli

Kokki Pohjois-pohjanmaa ← Takaisin

Neste on ykkösvalinta tien päällä viihtyvälle erityisesti Suomen kattavimman asemaverkostonsa ansiosta. Asemiemme tavoitteena on tarjota rentouttava tauko sekä miellyttävin matka niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. Neste Ouluntulli sijaitsee vilkkaan nelostien varrella, noin 11 kilometriä Oulusta etelään.

Työhön kuuluu Kotipizzatuotteen valmistaminen, laadukas lounasbuffet sekä á la carte ruoan valmistaminen. 

Edellytämme hakijalta vähintään alan koulutusta. Oma-aloitteista ja iloista asennetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Aiempi työkokemus katsotaan eduksi, asenne kuitenkin ratkaisee. Paikan sijainnista johtuen hakijalla tulee olla mahdollisuus kulkea omalla autolla.

Sopivalle tekijälle tarjoamme vakituisen työn enjoyn kirjoilla mahdollisuudella siirtyä myöhemmin talon kirjoille. Kaupan alan tes:in mukaisen palkkauksen, sekä mainiot tykaverit.

Hae paikkaa!

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus
Back to top