Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Ouluun, Ravintola Amarillo

Kokki Pohjois-Pohjanmaa ← Takaisin

Oulun Amarillo on neljäs uuden konseptin mukainen Amarillo. Ruokalistalta löydät tunnetuksi tulleet annokset, mutta mukana on myös paljon uutta! Amarillossa korostuu sosiaalinen syöminen sillä useat annokset ovat tarkoitettu jaettaviksi. 

Työnkuva haettavilla henkilöillä tulee olemaan monipuolinen ruoanvalmistus keittiössä. Eduksi katsotaan vahvuus lämpimänkeittiön puolelta. Kyseessä on vuokratyö ja työn kesto on kesäkuusta elokuuhun.

Edellytämme haettavalta henkilöltä alan koulutusta tai vahvan työkokemuksen tuomaa ammattitaitoa à la carte ruoan valmistuksesta. Kuitenkin myös oikea iloinen asenne ratkaisee.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä täysin uudistetussa keittiössä ja olla mukana luomassa maittavia makuelämyksiä Amarillon uudistetussa konseptissa. Ja tietysti tukenasi on mahtava Enjoy tiimi ja huippu työkaverit. 

 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Back to top