Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Ouluun, ravintola Sokeri-Jussin Kievari

Kokki Lappi ← Takaisin

Sokeri-Jussin Kievari on tunnelmallinen ruokaravintola hirsimakasiinissa Pikisaaressa. 
Kievarin keittiössä puhtaista kotimaisista raaka-aineista syntyy herkullinen 
suomalainen menu vuodenaikojen kierron ja sesonkien mukaan höystettynä.
Lähiruoka on luonnollisesti Kievarin keittiön kulmakivi.
Käytämme vain kotimaista kalaa ja lihaa.
Perunat, juurekset ja vihannekset hankimme lähialueilta.

Kokin työnkuvaan kuuluu niin lämpimän kuin kylmän keittiön ruoanvalmistus. Kyseessä on À la carte ravintola jossa asiakkaita riittää. 

Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja jo muutaman vuoden kokemusta À la carte ruoan valmistuksesta. Eteenkin lämpimän keittiön puolelta. 

Tarjoamme vakituisen työpaikan yhdessä Oulun vilkkaimista ravintoloista. Eli tunteja riittää. Mukavat työkaverit ja paikan iloisessa Enjoy tiimissä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa!

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus

Huippuduuniin tunturiin – Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä

Legendaarisen Santa’s Hotel Tunturi -perheyritysketjun hotellit sijaitsevat neljässä eri Lapin kohteessa, joista Saariselän yksikkö on kaikista suurin. Hotellissa on yli 1000 majoituspaikkaa ja viidessä ravintolassa on yhteensä noin 2 500 anniskelupaikkaa. Ketä etsitään töihin? Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä kaipaa sekä kokeneita ammattilaisia että aloittelevia ravintola-alan käsipareja keittiöönsä. Osaaville työntekijöille on laajaskaalainen tarve myös salin puolella. […]

Blogaus
Back to top