Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Ouluun, Scandic Oulu City

Kokki Pohjois-pohjanmaa ← Takaisin

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju. Päivittäin 16 000 tiimiläistä pyrkivät yhteen ainoaan tavoitteeseen – asiakkaiden viihtymiseen, tulivatpa he majoittumaan, tapaamaan ystäviä tai tekemään töitä. Scandicilla on Suomessa 70 hotellia 31 eri paikkakunnalla. Scandic Suomi on valittu Pohjoismaiden matkailualan kiinnostavimmaksi työnantajaksi sekä vuoden 2017 ja 2018 parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work tutkimuksessa. Scandic Oulu City sijaitsee lähellä toria ja merta. Josta juontaa ravintolan nimi joka on Torilla. Tämä ravintola on tunnettu laadukkaasta ruoasta ja iloisesta palvelusta. 

Etsimme kokkia jonka työnkuvaan kuuluu mm. à la carte ruokien sekä bankettiruokien valmistus. Valitulle henkilölle tullaan myös opettamaan aamiainen jotta kokonaisnäkemys työpaikasta olisi mahdollisimman kattava. Tässä on mainio tilaisuus kehittyä ja kasvaa kokkina ja edetä uralla. 

Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja jo muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Iloista työtä pelkäämätöntä asennetta ja paineensietokykyä.

Tarjoamme upean ja harvoin tarjolla olevan mahdollisuuden. Vakituinen työ jossa vähintään 90h/3vko mutta käytännössä kesää lukuunottamatta on täydet tunnit. Kesällä voimme tarjota lisätöitä muualta mikäli tarvetta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Valittu henkilö työllistyy Enjoyn kautta. Sopivalla henkilöllä mahdollisuus siirtyä talon kirjoille myöhemmin. Mahtavat työkaverit ja hienon kansainvälisen organisaation. Tule sinäkin iloiseen Enjoy tiimiin.

Hae paikkaa!

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus
Back to top