Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Pälkäneelle, Matkailukeskus Sappee

Kokki Pirkanmaa ← Takaisin


Sappee on ympäri vuoden toimiva matkailukeskus alle 50 kilometrin päässä Tampereelta. Sappee valittiin vuoden 2018 Hiihtokeskukseksi Suomessa. Kesällä keskuksen täyttävät mm kesäteatteriasiakkaat sekä alamäkiajajat ja lukuisat mökkiläiset.

Sappeen keittiössä valmistat monenlaisia tilaustarjottavia mm. kokoukset ja buffetit, unohtamatta perinteisiä hiihtokeskus eväitä. 

Edellytämme hakijoilta: 

-pätevyyttä toimia ravintolan keittiössä 

-vahvaa ja monipuolista keittiöosaamista 

-asennetta ja joustavuutta

-hurttia huumorintajua

Tarjoamme ammattilaiselle täydet työtunnit hyvässä porukassa. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme mahdollisuuden asumiseen työpaikan lähistöllä.

Haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia niiden saapumisen mukaan jo hakuaikana. Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä.

 

 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top