<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=678773372581530&ev=PageView&noscript=1" />

Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Rovaniemelle, Santa`s hotel Santa Claus

Kokki Lappi ← Takaisin

Tutustu Joulupukin ja Napapiirin eksotiikkaan modernissa lapin kaupunkiympäristössä. Santa’s Hotel Santa Clausin sijainti Rovaniemen kaupungin ihan sydämessä sopii täydellisesti sekä loma- että liikematkailijalle. Korkealuokkaiset ja monipuoliset hotellimajoitus-, ravintola ja kokouspalvelut kaupungin ytimessä, mutta kuitenkin lähellä luontoa, kutsuvat luokseen.

Lappiravintola Gaissa

Lappiravintola Gaissan keittiö keskittyy lappilaiseen ja Suomalaiseen ruokaan. Annoksissa hyödynnetään lähialueen raaka-aineita, ja ruoat valmistetaan perinteisiä reseptejä mukaillen. Ruoissa yhdistyvät sukupolvelta toiselle siirtyneet ruokakäytänteet ja nykyaika.

Ravintola Gaissalle on myönnetty Chaîne des Rôtisseurs eli ranskalaisen Paistinkääntäjien veljeskunnan kilpi. Kilpi on tunnustus ruoan korkeasta tasosta, sen hyvästä mausta, rakenteesta ja ulkonäöstä. Kilven säilyttäminen vaatii pitkäjänteistä sitoutumista, sillä tason edellytetään säilyvän sesongista toiseen.

 

Haemme kokkia tulevaan talvisesonkiin 2019-2020 Tehtäviin kuuluu monipuoliset työ keittiössä. Pääroolissa on à ala carte ruoan valmistus ja esivalmistelu.

Työssä pärjäämisen edellytyksenä on alan koulutus, ja jo muutaman vuoden kokemus kiireisistä keittiöistä. Oma aloitteinen asenne ja reipas ote työhön ovat tietysti ehdottomat vaatimukset. Hyvä paineensietokyky on myös edellytyksenä tehtävässä suoriutumiseen.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä Lapin pääkaupungin kansainvälisessä sykkeessä. Puhtaat raaka-aineet, sekä hienot puiteet antavat mahdollisuuden loihtia unohtumattomia makuelämyksiä. Palkkauksen sopimuksen mukaan. Työt alkavat joulukuun alussa ja kestävät huhtikuulle 2020 saakka. Tarvittaessa avustetaan asunnon hankinnassa. Valittu henkilö työllistyy Enjoyn kautta.

Lähde sinäkin Joulupukin kaupunkiin nauttimaan vilkkaasta talvesta ja tule mukaan iloiseen Enjoy tiimiin. 

Hae paikkaa!

VMP ja Enjoy tarttuu työvoimapulaan täsmäkoulutuksella

Lapin matkailun kasvua rasittaa hotelli- ja ravintoalan työvoimapula ja VMP:n asiakasyritykset kaipaavat kipeästi lisää osaavaa henkilökuntaa sesonkikiireisiin. VMP on konserniyrityksensä Enjoyn ja VMP Urapalveluiden kautta käynnistänyt koulutuskonseptin, jonka tarkoituksena on kouluttaa uusia tekijöitä suoraan työtehtäviin paikallisten oppilaitosten kanssa. Täydennyskoulutuksia on järjestetty alalla kauan, mutta VMP on uudistanut tuttua konseptia hyödyntämällä asiakasyrityksiään koulutusympäristöinä. Hyvät kokemukset pääkaupunkiseudulla […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Katso avoimet työpaikat Lapissa Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden […]

Blogaus
Back to top