Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Tampereelle, Radisson Blu Grand Hotel Tammer

Kokki Pirkanmaa 23.2.2019 ← Takaisin

Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä, jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. 

Oletko etsimämme kokki Radisson Blu Grand Hotel Tammeriin?

Legendaarinen Grand Hotel Tammer on ollut osa Suomen hotellihistoriaa vuodesta 1929. Tammer on ainutlaatuinen hotelli, jonka miljöö ja palvelut tarjoavat vertaansa vailla olevia nautintoja ja elämyksiä. Tammerin arvot ovat edelleen kunniassa: Asiakkaista pidetään hyvää huolta ja Tammer on ylpeä keittiöstään.
Tammer etsii nyt joukkoonsa iloista ja energistä osa-aikaista kokkia ravintola Trattoria Tammerin puistoon ja aamiaiselle. Olet ylpeä työstäsi ja kiireessäkään sinulla ei mene sormi suuhun. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja olet työskennellyt alalla jo muutaman vuoden. Olet myös aamun virkku ja sinulla on mahdollisuus aloittaa työt aikaisin aamulla klo 5:00.
Arvostamme huolellisuutta ja kykyä hallita useita eri toimintoja samaan aikaan. Edellytämme, että sinulla hygieniapassi.
Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi dynaamisessa joukossamme. Pääset näköalapaikalle kansainväliseen ja kehittyvään Radisson Blu -ketjuun ja tätä kautta mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista. Hotellissamme sinua odottavat ammattitaitoiset ja mukavat Yes I Can! -henkiset työkaverit. Kaupan päälle saat kattavat S-ryhmän ja Carlson Rezidor Hotel Groupin henkilöstöedut. Työaika on keskimäärin 60h/3vko:ssa. Työsopimus kirjoitetaan Sokotel Oy:n kanssa.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top