Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Tampereelle, ravintola Tuhto

Kokki Pirkanmaa 30.7.2018 ← Takaisin

Ravintola Tuhto sijaitsee Tampere-Talossa, Pohjois-maiden suurimmassa kongressi ja kulttuurikeskuksessa. Ravintola Tuhto palvelee rehdisti ja konstailemattomasti Tampere-talon vieraita sekä muita asiakkaita.tämän saa hyvin asiakkaan nettisivuilta luvan kera!

Kokin työnkuvaan Tuhdossa kuuluvat kaikki Ala carte ravintolan työtehtävät misaamisesta paistamiseen ja loppusiivoukseen. työtä tehdään kahdessa vuorossa, lounaalla sekä illallisella. työaika sijoittuu 8-22 välille.

Edellytämme hakijoilta kokin koulutusta, sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla ei tule hätä kovassakaan kiireessä ja hymy pysyy huulilla vielä kovanpäivän iltanakin. 

Tarjoamme mahdollisuuden olla osa mahtavaa tiimiä ja päästä kehittämään ammattitaitoa eteenpäin. Työtä tarjolla toistaiseksi täysillä tunneilla. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttä, joten ole nopea hakemuksia käsitellään jo haku aikana.

 

 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus

Ravintola-alan superammattilaiset, Lapista talviduunia hakemaan – mars!

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Ah, miten ihanaa… olla töissä?!

Blogaus
Back to top