Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Tampereelle, Tampereen Työväenteatteri Katiska

Kokki Pirkanmaa 15.9.2018 ← Takaisin

Lounasravintola Katiska sijatsee Tampereen keskustassa, Tampereen Työväenteatterin yhteydessä. Teatteri on toiminut jo vuodesta 1901 ja siellä vierailee vuosittain noin 150 000 katsojaa.

Työnkuvaan kuuluu lounasruoan valmistuksen lisäksi keittiön siisteydestä huolehtiminen sekä asiakaspalvelu. Työtä on tarjolla kahtena päivänä viikossa, lisätyötä mahdollisuus tehdä iltatilaisuuksissa. 

Työ edellyttää alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta keittiötyöstä ja lounaan valmistuksesta. Eduksi katsotaan myös oma-aloitteisuus sekä sosiaalisuus eikä kassallatyöskentely pelota sinua. 

Tarjoamme sinulle erilaisen- ja mielenkiintoisen työympäristön maustettuna mukavilla työkavereilla. Työt alkavat elo-syyskuun aikana ja kestää ainakin teatterin syys ja  kevätkauden. 

 

 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top