Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Tampereelle, Viikinkiravintola Harald

Kokki Tampere 29.4.2018 ← Takaisin

Etsimme Tampereen viikinkikylään Ravintola Haraldiin uutta patavahtia, porisevien patojen sekä hehkuvan hiilloksen äärelle. 

Ravintola Harald tarjoaa rentoa palvelua sekä herkullista ja monipuolista viikinkiteemaista ruokaa ainutlaatuisessa miljöössä. Raaka-aineista keskeisiä ovat pohjoiset herkut luonnosta ja riista-mailta.

Viikinkikylän uutena soturina sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta ala carte ravintolan keittiöstä. Viikinkikylän jäsenenä selviät hurtilla huumorilla souturetkistä uusille saalismaille ja tarvittaessa pystyt tarttumaan kaverinkin airoon,  Toisin sanoen pystyt heittäytymään teemaravintolan hengen mukaiseen rentoon menoon.   

Vahtivuoro padan äärellä alkaa mahdollisimman pian ja suoritamme viikinkikasteen heti oikean soturin löydyttyä.  Ole nopea ja täytä hakemus heti sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Back to top