Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Tornioon, ravintola Mustaparta

Kokki ← Takaisin

Hotel Mustaparta sijaitsee Tornion ydinkeskustassa lähellä ravintoloita, kahviloita, liikkeitä ja muita palveluja. Sijaintimme on loistava rajatonta kaupunkilomaa ajatellen, sillä valtakunnan rajalle on matkaa ainoastaan 200 metriä. Alueen suurimmat ostospaikat ovat myös lähellä; Rajalla På Gränsen kauppakeskukseen on matkaa 160 metriä ja Ikea HaparandaTornioon noin kilometri.

Kokin työtehtäviin kuuluvat monipuoliset keittiötyöt. Aina aamiaisesta illan à la carteen. 

Edellytämme hakijalta alan koulutusta sekä jo muutaman vuoden työkokemusta. Kuitenkin oikea iloinen asenne ratkaisee. 

Tarjoamme vakituisen työsuhteen 111h/3vko jossa valittu henkilö siirtyy koeajan jälkeen talonkirjoille. Palkkaus sopimuksen mukaan ja majoituksen hankkimisessa tarvittaessa avustetaan.

Mikäli kiinnostuit niin laita hakemusta tulemaan ja olemme sinuun yhteydessä.

 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus

Ravintola-alan superammattilaiset, Lapista talviduunia hakemaan – mars!

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Ah, miten ihanaa… olla töissä?!

Blogaus
Back to top