Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Turkuun, ravintola Mauno BioCity

Kokki Varsinais-Suomi 29.9.2018 ← Takaisin

Mauno BioCity on Turun Kupittaalla sijaitseva vilkas lounasravintola. Biocityssä asiakkaat voivat nauttia maittavan buffet- tai liikelounaan, järjestää erilaisia juhlia tai kokouksia.

Kokit työskentelevät BioCityssä tiiviissä porukassa valmistaen maukasta kotiruokalounasta alusta alkaen. Työvuorot painotuvat arkipäiviin, mutta välillä on erilaisia tilaisuuksia myös ilta-aikaan.

Edellytäme hakijalta kokin koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta keittiön puolelta. Tulet hyvin toimeen tiimissä ja olet kiinnostunut valmistamaan ruokaa rakkaudella. Nopea ja vilkas lounasaika, seuraavan päivän esivalmistelut sekä keittiön siivous sujuvat sinulta leikiten.

Tarjoamme kokille töitä hyvässä työympäristössä ja tunteja 90h/3vko. Työsopimus kirjoitetaan alkuun Enjoyn kanssa ja siirtymäajan jälkeen suoraan asiakkaan kanssa. Työt alkavat heti syyskuun aikana, mutta viimeistään lokakuussa.

 

Jos olet etsimämme henkilö niin laita hakemusta heti tulemaan ja jutellaan lisää!

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top