Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Uuteenkaupunkiin, ravintola Gasthaus Pooki

Kokki Varsinais-Suomi 2.6.2018 ← Takaisin

Gasthaus Pooki on monipuolisen palvelun kokonaisuus Uudessakaupungissa. Gasthaus Pookista asiakkaat löytävät à la carte ravintolan, täyttävän buffetlounaan, viikonlopun pitopöydän, perinteikkään saaristolaispöydän, majoittujille hotellipalvelut, juhlatilat ja kokoustilat pitopalveluineen, upean kesäterassin sekä kesäkievarin.

Gasthaus Pooki muodostuu kolmesta ravintolasta; Kiviravintola Gasthaus Pooki (à la carte ja tilausravintola), JuhlaPooki (lounas, pitopöytä ja tilauravintola), Niilonpojan kievari (baari ja tilausravintola). Lisäksi kesän ajaksi isolle pihamaalle avautuu puistomainen kesäterassi. 

Kokit Pookissa työskentelevät lounasbuffetin, à la carten ja pizzojen parissa kaikissa kolmessa ravintolassa. Keittiötyöskentelyyn kuuluu luonnollisesti myös misaus- ja siivoustyöt. Ravintolat ovat auki viikon jokaisena päivänä lounaasta illan carteen ja tilaisuuksien mukaan. 

Kokilta edellytämme alan koulutusta ja työkokemusta piisin ääreltä muutaman vuoden verran. Olet kylmähermoinen mutta lämminhenkinen tekijä, joka tulee hyvin juttuun muiden kanssa. Joustat tarvittaessa työvuorojen suhteen etkä jätä työkavereita pulaan. 

Töitä on tarjolla juhannuksesta elokuuhun, mutta töiden aloitus voidaan sopia aiemmaksikin. Mikäli tarvitset majoituksen kesäksi järjestyy se asiakkaamme puolelta. Työsopimus tehdään kesän ajaksi Enjoyn kanssa.

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top