Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Uuteenkaupunkiin, ravintola Kahveli

Kokki Varsinais-Suomi 21.7.2018 ← Takaisin

Etsimme kahta kokkia vakituisiin työsuhteisiin Uuteenkaupunkiin TOK:n makasiiniravintola Kahveliin. 

Ravintola sijaitsee aivan Uudenkaupungin keskustassa kaupunginlahden varrella. Ravintola on tunnelmallinen ja rento paikka kokoontua hyvällä porukalla syömään viikoittain vaihtuvaa lounasta, maukkaita pizzoja tai vaikkapa juhlien järjestämiseen. Ravintolan uudistetulla terassilla on mukava viettää iltaa nauttien kesäisestä Uudestakaupungista. 

Kokeille on töitä sekä lounaan että à la carten parissa. Viikoittain vaihtuvaa lounasta saa sekä buffetpöydästä että pöytiintarjoiltuna. À la carte listalta löytyy paikallisia suosikkeja kuten esimerkiksi pizzoja ja kalaruokia sekä paikallisten toimittajien raaka-aineita.

Sinulta löytyy alan koulutus, hygieniapassi, salmonellatodistus sekä mahdollisesti hieman jo aikaisempaa työkokemusta. Olet oma-aloitteinen, utelias oppimaan uutta ja haluat tarjota asiakkaille parhaan mahdollisen elämyksen ruoan parissa.

Tarjoamme työntekijöille vakituisen työsuhteen täysillä tunneilla. Työt alkavat mahdollisimman pian ja alkuun työsopimus tehdään Enjoyn kanssa ja myöhemmin TOK:n kanssa. 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus

Ravintola-alan superammattilaiset, Lapista talviduunia hakemaan – mars!

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Ah, miten ihanaa… olla töissä?!

Blogaus
Back to top