Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki/vuoromestari Saariselälle, Holiday Club Saariselkä

Kokki Lappi ← Takaisin

 

Holiday Club Saariselkä on Euroopan, ellei jopa koko maailman pohjoisin kylpylähotelli- ja loma-asuntokohde. Holiday Club Saariselkä sijaitsee Inarin kunnassa Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä, Pohjois-Lapin tunturimaisemien ympäröimänä. Ravintola tarjonnasta vastaavat Ravintola Revontuli joka tarjoaa runsaan ja monipuolisen aamiaisen ja herkkuja notkuvan päivällisbuffan. Lisäksi löytyy laadukas à la carte ravintola Rakka.

Haemme kokkia/vuoromestaria jonka työnkuvaan kuluu monipuoliset keittiön työt hotellin ravintoloissa. Kuitenkin painotus tulee olemaan Rakka ravintolan á la carte keittiössä.

Edellytämme hakijalta alan koulutusta, sekä jo muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Unohtamatta että oma aloitteinen ja  iloinen asenne ratkaisee. Valmiudet työskennellä kiireisessä keittiössä.

Tarjoamme työpaikan monipuolisessa kylpylähotellissa, jonka ympärillä avautuvat lumiset tunturit ja aito Lapin erämaa. Takaamme vähintään täydet tunnit. Majoitus löytyy ja siellä oma huone. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työt alkavat heinäkuussa, ja kestävät syyskuun loppuun saakka. Mahdollisuus vakinaistua ja jatkaa talvikausi. Valittu henkilö työllistyy Enjoyn kautta. Tule sinäkin mukaan iloiseen Enjoy tiimiin.

Hae paikkaa!

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus
Back to top