Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokoustarjoilija Original Sokos Hotel Vantaalle

Tarjoilija Uusimaa 25.7.2018 ← Takaisin

Vantaalla tapahtuu viikon jokaisena päivänä! Sokos Hotel Vantaa on julkisen liikenteen ja lentokentän yhtymäkohdassa sijaitseva monipuolinen tapahtuma- ja viihdehotelli. Täällä järjestät ystävällesi syntymäpäiväyllätyksen, kokouslounaan tai tyylikkään kongressi-tilaisuuden yrityksellesi, unohtamatta iltajuhlia jotka muistetaan. Etsimme sinua, joka kaipaat vaihtelevaa työnkuvaa kokous-ja juhlapalveluiden parissa.

Haemme kokoustarjoilijaa jatkuvaan työsuhteeseen. Olet isossa roolissa työporukan mukana toteuttamassa juhlia ja kokouksia asiakkaiden tarpeiden mukaan. Vastaat osaamisellasi tapahtumien onnistumisesta, nautit ihmiskohtaamisista ja hymysi tarttuu asiakkaisiin. 

Kolmiviikkoisjaksolla tunteja tulee olemaan vähintään 90h. Työvuorot voi sijoittua viikon kaikille päiville. Suomenkieli on välttämätön koska hotelli on kotimaanmatkailun suosiossa.

Työsuhde on jatkuva ja tulet olemaan osa Enjoy-perhettämme; työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, jolloin saat myös täyden tuen työnantajaltasi urasi kehittämisessä. 

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus

Ravintola-alan superammattilaiset, Lapista talviduunia hakemaan – mars!

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Ah, miten ihanaa… olla töissä?!

Blogaus
Back to top