Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Myyntipistetyöntekijä, Kuopio Wine Festival 2018, Kuopio

Baaritarjoilija Pohjois-Savo ← Takaisin

KWF 18 1.png

 

Aasia on eksoottinen ja hieman vieraskin kohde ruokien ja viinien suhteen

– mutta ei enää kauaa. Tänä kesänä aasialainen eksotiikka valtaa Kuopio Wine Festivalit unohtumattomalla tavalla.

Etsimme Kuopion viinijuhlille hyvän asenteen omaavia supliikkeja asiakaspalvelijoita myyntipisteisiin, jossa kohtaat aurinkoiset festivaaliasiakkaat. Suosittelet aasialaisia makuja ja eri maiden viinejä sekä niiden yhdistelmiä! Älä kuitenkaan huolestu, sinut briiffataan sekä ruokiin ja juomiin.

Kuopion viinijuhlat starttaavat perjantaina 29.6 eli juhannuksen jälkeen. Töitä tehdään kenttäolosuhteissa seuraavat päivät aina lauantaihin 7.7 saakka. Sunnuntaina on lepopäivä – onneksi! Asiakkaat pääsevät alueelle klo 17, jolloin myös sinulla alkaa työt ja valomerkki huudetaan joka ilta klo 01.30, jolloin pääset viimeistään pois. Töihin on pystyttävä sitoutumaan koko ajaksi ja hymy ei saa hyytyä tällä matkalla. Jos olet tulossa mukaan kauempaa, niin järjestämme tarvittaessa kimppamajoituksen, josta perimme pienen maksun.

Jos sinulla kesärepussa mukana hygieniapassi, paljon hymyä ja reipasta asennetta, niin laita työhakemus Länsisalmi Lauralle laura.lansisalmi@enjoy.fi tai soita 0440112309.

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Back to top