Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Myyntipistetyöntekijä, Kuopio Wine Festival 2019

Baaritarjoilija Keski-suomi, Pohjois-savo ← Takaisin

KWF.png

”Cin cin” sanotaan kesällä Kuopio Wine Festivaleilla, jossa viinit, pasta sekä pizza vievät festivaalivieraan unohtumattomalle makumatkalle Italiaan.

 

 Etsimme Kuopion viinijuhlille hyväasenteisia ja supliikkeja asiakaspalvelijoita myyntipisteisiin, jossa kohtaat aurinkoiset festivaaliasiakkaat. Suosittelet Italialaisia  makuja ja viinejä sekä niiden yhdistelmiä! Älä kuitenkaan huolestu, sinut brieffataan sekä ruokiin ja juomiin.

Kuopion viinijuhlat starttaavat perjantaina 28.6 eli juhannuksen jälkeen. Töitä tehdään kenttäolosuhteissa seuraavat päivät aina lauantaihin 6.7 saakka. Sunnuntaina on lepopäivä – onneksi! Asiakkaat pääsevät alueelle klo 17, jolloin myös sinulla alkaa työt ja valomerkki huudetaan joka ilta klo 01.30, jolloin pääset viimeistään pois. Töihin on pystyttävä sitoutumaan koko ajaksi ja hymy ei saa hyytyä tällä matkalla. Jos olet tulossa mukaan kauempaa, niin järjestämme tarvittaessa kimppamajoituksen, josta perimme pienen maksun.

Jos sinulla kesärepussa mukana hygieniapassi, paljon hymyä ja reipasta asennetta, niin laita meille työhakemus.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top