Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Pikaruokatyöntekijöitä Turun alueelle

Pikaruokatyöntekijä Varsinais-Suomi 29.9.2018 ← Takaisin

Etsimme Turun alueelle osa-aikaisia Hesburger osaajia.

Töitä on Turun Osuuskaupan Hesburgereilla ja ABC-asemilla. Työvuoroja voi tulla seuraavista paikoista; ABC Koulukatu, ABC Auranlaakso, ABC Raisio, ABC Tammisilta, ABC Aura, Hesburger Mylly ja Itäharjun Hesburger.

Edellytämme hakijoilta aiempaa työkokemusta Hesburgerin puolelta, olet joko kokenut paistaja tai näppärä kassankäyttäjä. Olet käynyt läpi perusperehdytyksen ja pystyt hyppäämään työvuoroon nopeasti toimipaikkakohtaisella perehdytyksellä.

Työt alkavat heti osa-aikaisena keikkailuna, mutta marras-joulukuulle on tiedossa vuoroja enemmänkin. Työ sopii toki opiskelijoille, mutta ehdotonta plussaa on, että vuoroja voi ottaa vastaan myös arkisin ja työntekijällä on auto käytössä.

 

Mikäli olet hakemamme tekijä laita hakemusta tulemaan tai kysy työstä lisää!

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top