Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Pizzakokkeja Uuteenkaupunkiin, ravintola Captain’s Makasiini

Kokki Varsinais-Suomi 5.5.2018 ← Takaisin

Etsimme asiakkaallemme Captain’s Makasiiniin pizzakokkeja kesäksi. 

Captain’s Makasiini on viihtyisä rantaravintola Uudenkaupungin sydämessä, kaupunginlahden rannalla. Ravintola on tunnelmallinen, sillä se sijaitsee 1700-luvulla rakennetussa makasiinissa.

Pizzakokin työnkuva on valmistaa asiakkaille herkullisia ja maittavia pizzoja. Pizzat valmistetaan puhtaista raaka-aineista alusta alkaen itse. Tämän lisäksi kokin työhön kuuluvat kaikki muut keittiössä tehtävät esivalmistelu- ja siivoustyöt.

Pizzakokki hallitsee hyvän taikinan valmistuksen eikä pizzalapio putoa kädestäsi. Sinulla on koulutuksen lisäksi työkokemusta jo parin vuoden verran, joten pysyt hyvin mukana kiireisessä kesäsesongissa. Tulet hyvin juttuun muiden kanssa ja olet oma-aloitteinen ja motivoitunut työntekijä. 

Työt alkavat äitienpäivästä ja kestävät elokuun loppuun saakka. Asiakkaan puolelta järjestyy majoitus pientä korvausta vastaan. Työsopimus tehdään kesän ajaksi Enjoyn kanssa.

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Back to top