Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Pizzakokki Uuteenkaupunkiin, ravintola Captain’s Makasiini

Kokki Varsinais-suomi 11.5.2019 ← Takaisin

Captain’s Makasiini sijaitsee Uudenkaupungin lahden kupeessa, aivan kaupungin keskustassa. Tunnelmallinen makasiiniravintola palvelee asiakkaita toukokuusta syyskuuhun. Ruokalistalta löytyy herkullisia artesaanipizzoja ja maukkaita saariston makuja. 

Pizzakokin työtehtävät koostuvat taikinan ja pizzan valmistamisesta, tuotteiden esivalmisteluista sekä keittiön perustöistä kuten astiahuollosta ja siivouksesta. Olet luonteeltasi tiimipelaaja, etkä jätä työkavereita pulaan. Vauhdikas työtahti ei sinua hetkauta vaan paineensietokykysi kestää tiukatkin tilanteet.

Hakijoilta edellytämme aiempaa kokemusta pizzakokkina työskentelystä ja intohimoa hyvän artesaanipizzan valmistukseen. 

Työt alkavat 15.5.2019 kestäen syyskuulle asti. Töitä saa tehdä täysillä tunneilla läpi kesän. Majoitus onnistuu asiakkaan puolesta ja se maksaa 250€/kk. Palkka tes/sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top