Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Ravintolapäällikkö Helsinkiin, Kantsun Sävel

Ravintolapäällikkö Uusimaa 16.6.2019 ← Takaisin

Kantsun Sävel tarjoaa laadukkaita, mutta rentoja ravintolapalveluja täysin uudistuvassa Kaaren Kauppakeskuksen ravintolamaailmassa.

”Sävel syntyy yhdessä!”; laaja valikoima panimotuotteita ja trendikäs, monipuolinen ruokalista tarjoaa vaihtoehtoja niin lihansyöjälle kuin vegaanillekin. Ilmapiiri syntyy perinteitä ja historiaa nostalgisesti kunnioittaen kuten sen mukana tuoma retro tunnelma. Sävel on persoonallinen ja saa lämmintä fiilistä paikallisesta kulttuurista.

CMB konsernissa on entuudestaan Ravintola Sävel Töölössä ja Kalliossa. Koko konserniin kuuluu 15 yksilöllistä omanlaista ravintolaa. Konsernimme liikevaihto on noin 19 milj. ja työllistämme keskimäärin 150 henkilöä. Meillä on kannustava, iloinen ja tiivis työyhteisö- ”hymyä tiskin molemmin puolin”. www.cmb.fi

Meidän päälliköillä on vahva ja innovatiivinen ote liikevaihdon kehittämiseen. Sinun on oltava tulos – ja kehityshakuinen. Asiakaspalvelu on jo verissä ja pystyt itsenäisesti johtamaan tiimiäsi taitavasti parempiin asiakaselämyksiin.

Päällikkömme johtaa joukkoaan eturivistä kannustavalla esimerkillään ja tartuttaa myyntihenkisen innostuneisuuden myös sinun itse valitsemaasi tiimiin ympärilläsi. Edellytämme aiempaa kokemusta esimiestehtävistä, aitoa halua tehdä tiimityötä, hurmata asiakkaita palvelulla ja ylläpitää asiakaspalvelun laatua hyvän fiiliksen kautta.  

Osaat heittäytyä hetkeen ja varmistat Sävelen kuuluvuuden myös sosiaalisissa sekä paikallisissa medioissa. Osaavan tiimisi kanssa löydätte aina uusia tapoja ylittää asiakkaamme odotukset. CMB konserni tarjoaa kilpailukykyiset henkilöstöedut ja tueksi vahvan taustaorganisaation. 

Jos tuntuu, että haluaisit laulaa kanssamme duurissa? niin odotamme innolla yhteydenottoasi! Työsopimuksesi kirjoitetaan suoraan CMB ravintoloiden kanssa.

Hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n voit lähettää ari.pulkkinen@enjoy.fi tai hanna.toivola@enjoy.fi. 

Haku päättyy 16.6.2019, mutta tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top