Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Ravintolapäällikkö Helsinkiin, ravintola Weeruska

Esimies Uusimaa ← Takaisin

Ravintolakolmio-konserni on pääkaupunkiseudulla toimiva yksityinen, 18 ravintolan muodostama kokonaisuus. Jokainen ravintola on yksilöllinen ja liikeidealtaan omanlainen. Ravintoloissa työskentelee 200 henkeä. Yhtiön ravintolat tunnetaan yksilöllisistä liikeideoista ja sesonkien mukaan vaihtuvista erikoisviikoista. Työantajana yhtiö tunnetaan hyvistä henkilökuntaeduista ja määrätietoisista kouluttamis- ja kehittämisohjelmista. 

Ravintola Weeruska on lämminhenkinen kortteliravintola Helsingin Alppilan sydämessä jo vuodesta 1984. Weeruskan fiilis syntyy kahdesta päätekijästä: reilu ruoka ja rento palvelu. 

Nyt Weeruskan kodikkaassa ilmapiirissä on tarjolla paikka ravintolapäällikölle jolle asiakastyytyväisyys, tuloksellisuus sekä me-henki ovat tärkeitä. Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta ravintolapäällikön työstä, aikaisempi kortteliravintolakokemus on plussaa. Työssä tulet toimimaan hyvin itsenäisesti yhteistyössä keittiömestarin kanssa. Olet jämäkkä ja jämpti ja osaat luotsata alaisiasi tarvittaessa myös pilke silmäkulmassa. 

Ravintolapäällikkönä olet tulosvastuullinen ja ymmärrät yhtä hyvin asiakaspalvelun kuin numerotkin. Pyörität työvuorolistat, tukkutilaukset ja inventaariot ja osaat myös jakaa vastuuta ja kiitosta muulle tiimille. Työsi sisältää paljon myös suorittavaa työtä eli olet valmis kantamaan lautasia ja tiskaamaankin kun tarve niin vaatii. Kaiken kaikkiaan olet valmis haasteisiin ja valmis kantamaan vastuuta.

Aloitus sopimuksen mukaan syys-loka-marraskuussa. Työsopimus tehdään ensin Enjoyn kanssa mutta koeajan jälkeen olisi luvassa siirtyminen ravintolan omille kirjoille. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Laita hakemusta ja ansioluetteloa palkkatoiveen kera tulemaan meille pikaisesti ja tule osaksi tätä klassikkoa! 

 

 

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top