Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Ravintolapäällikkö Helsinkiin, Viikinkiravintola Harald

Ravintolapäällikkö Uusimaa ← Takaisin

Viikinkiravintola Harald on valloittanut rennolla ja kutsuvalla tyylillään jo läpi suomen. Seitsemällä paikkakunnalla toimiva elämyksellinen konsepti tunnetaan hyväntahtoisella huumorilla maustetusta palvelusta sekä runsaasta ja herkullisesta ruoasta. Haraldissa uskomme yhdessä tekemiseen ja kyläpäälliköidemme tärkeimpiä tehtäviä on auttaa henkilökuntaamme onnistumaan työssään ja palvelemaan asiakkaitamme lämminhenkisesti, ystävällisesti ja aktiivisesti.

Ravintolapäällikkönä sinulla on jo aikaisempaa kokemusta alan pidoista, vastaat asiakaspalvelun ja työvuorojen sujuvuudesta omalla esimerkilläsi, näet haasteet mahdollisuuksina. Tehtäviesi keskiössä on hektisen elämysravintolan arjen johtaminen nopeastikin muuttuvissa tilanteissa, olet vahvasti mukana asiakaspinnassa ja henkilökunnan saatavilla.

Odotamme sinulta heittäytymisen taitoa, tuloshakuisuutta ja ennen kaikkea saat omalla rempseällä persoonallasi haastettua tiimisi tekemään parhaansa ja saavuttamaan halutut tulokset.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, tulokseen päästyämme motivoivan bonuksen ja mahdollisuuden päästä kehittämään ketjuamme ja Haraldin henkilökuntaedut. 

Ole vikkelä ja löydä nopeimpana tiesi kyläläisten sydämiin!

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top