Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Ravintolapäällikkö Jyväskylään, Compass Group Finland Oy, Ravintola Kielo

Ravintolapäällikkö Keski-suomi ← Takaisin

Compass Group Finland Oy toimii valtakunnallisesti koko Suomessa ja käsittää reilut 60 erilaista henkilöstöravintolaa. He vastaavat omien asiakasyritystensä ruokapalveluiden laadukkaasta tuottamisesta ja etsivät nyt ravintolapäällikköä Jyväskylään.

Ravintolapäällikkönä vastaat noin 300 lounasaterian sekä kokous- ja edustustilaisuuksien päivittäisestä hoitamisesta. Olet energinen, innovatiivinen sekä ratkaisukeskeinen. Sinulla on vahva kokemus ravintolan johtamisesta sekä näyttöä toiminnan kehittämisestä. Johdat ja kehität ravintolan toimintoja tulosvastuullisesti yhteistyössä tiimisi ja lähimmän esimiehesi kanssa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii innostuneisuutta sekä loistavaa palveluasennetta. Tarvitset myös restonomi- tai esimieskoulutuksen sekä hyviä henkilöstöjohtamistaitoja. Keittiömestarin tutkinto tai kokemus keittiöesimiehen tehtävästä katsotaan eduksi.

Vastaat ravintolasi spiritistä, johtamisesta ja kehittämisestä. Osaat pitää sekä henkilökunnan että asiakkaat tyytyväisinä ja viihdyt toiminnan keskipisteessä. Ymmärrät henkilöstöravintolan keskeiset tunnusluvut ja kykenet niiden avulla analysoimaan ja kehittämään päivittäistä toimintaa.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista perjantaille 7:00-15:00, mutta myös satunnaisille illoille ja viikonlopuille.

 Tarjoamme sinulle

– Ammattitaitoisen ja asiakaslähtöisen henkilökunnan ravintolassa

– Hyvään ruokaan tottuneet mukavat asiakkaat

– Mielenkiintoisen työympäristön

– Vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän

– Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ravintolan toimintaa

– Vahvan ja luotettavan organisaation tuen taaksesi

 Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

 

Hae paikkaa!

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus
Back to top