Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoileva kokki Rymättylään, ravintola Pohjakulma

Kokki Varsinais-Suomi 29.4.2018 ← Takaisin

Etsimme tarjoilun taitavaa kokkia ravintola Pohjakulmaan kesäksi 2018.

Pohjakulma on tunnelmallinen tilausravintola Rymättylässä, entisen kyläkoulun tiloissa. Pohjakulman erikoisuuksiin kuuluu sunnuntaisin tarjottava saaristolaispöytä, mutta sen lisäksi tarjoillaan kesäisin myös lounasta. Arkea värittää erilaiset juhlatilaisuudet Turun lähialueilla ja niihin tehdään aina asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöity menu.

Työ koostuu pääasiassa kokkivuoroista Pohjakulmalla, mutta sen lisäksi työntekijän tulee osata tarjoilla, sillä osa työvuoroista sisältää tarjoilua erilaisissa juhlatilaisuuksissa.

Olet luonteeltasi iloinen ja reipas tiimipelaaja, joka pitää monipuolisista työpäivistä. Tulet hyvin toimeen muiden kanssa, sillä Pohjakulmassa töitä tekee pieni, mutta tehokas ja mukava työporukka. Sinulla on kertynyt kokemusta ruoanlaitosta jo jonkin verran ja taskustasi löytyy hygieniapassi sekä salmonellatodistus. Tarjoilutaitoa edellytetään, sillä välillä myös kokit lähtevät hoitamaan ulkotilaisuuksia yksin tai muiden tarjoilijoiden kanssa. Oma auto on työn kannalta välttämätön, sillä julkinen liikenne ei kulje työvuorojen mukaisesti Pohjakulmalle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun aikana, mutta viimeistään kesäkuun alussa. Kesän ajalle on tarjota täydet tunnit ja töitä on mahdollista jatkaa keikkailuna kesän jälkeen.

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Back to top