Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Ähtäriin, Ähtäri Zoo, hotelli Mesikämmen ja Snowpanda Deli & Cafe

Tarjoilija Keski-suomi ← Takaisin

Be like Panda – tule Ähtäriin! 

Ähtärin eläinpuisto on Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto ja se avattiin jo vuonna 1973. Siellä asustaa noin 60 eläinlajia, joista tunnetuimpia ovat jättiläispandat, jotka saapuivat sinne reilu vuosi sitten. Pandojen myötä Ähtäristä kuoriutui vauhdilla kehittyvä matkailualue, jonka sydän on legendaarinen hotelli Mesikämmen ympäristöineen.

Hotelli Mesikämmen ja Snowpanda Deli kaipailee nyt tarjoilijaa kesäksi. Töiden aloitus olisi soviteltavissa toukokuun puolivälin ja kesäkuun alun välille ja pesti kestäisi elokuun loppupuolelle. Majoitus löytyy tarvittaessa lähialueelta.

Mesikämmenen salissa tarjoilet aamiaista, lounasbuffaa, tilaustarjoiluja sekä a la carte-annoksia, joten tylsää hetkeä ei pääse syntymään. Osaat tavallisimmat juomasekoitukset ja pieni viinitietämys on myös hyväksi. 

Pandatalon salissa työskentelet kahvila/bistroympäristössä ja palvelet asiakkaat rennon letkeällä ja positiivisella panda-asenteella.

Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta ravintolasalista, niin laita hakemusta tulemaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa!

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus
Back to top