Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Hattulaan, Petäys Resorts

Tarjoilija Kanta-Häme, Pirkanmaa 27.2.2019 ← Takaisin

Petäys Resorts sijaitsee Tyrvännössä, Hattulan hyvän olon niemessä.  Petäys Resort on monipuolinen kokous- ja vapaa-ajan hotelli kauniissa maisemissa Vanajaveden äärellä.

Petäyksessä pääset tarjoilemaan ruokaa monipuolisesti rantaravintolan grillijuhlilla, hotellin aamiaisella sekä à la cartessa, tarvittessa otat hanankin käteen ja myyt oluen palanpainikkeeksi. 

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Pidät asiakaspalvelusta ja asiakkaiden lähellä työskentely on sinulle luontevaa. 

Tarjoamme Hämeen kauneimmat työskentelymaisemat ja oikeille tekijöille paljon tunteja. Työtä tarjolla vähintään kesän ajaksi.

Työpaikalla mahdollisuus asuntoon.  

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top