Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Helsinkiin, Hotel Haaga Central Park

Tarjoilija Uusimaa ← Takaisin

Hotel Haaga Central Park on monipuolisten palveluiden ja hyvän olon hotelli Helsingin Haagassa Keskuspuiston laidalla. Hotellissa on 122 viihtyisää huonetta, juhlatilat isompiinkin tilaisuuksiin sekä laaja valikoima kokoustiloja jopa 240 hengelle. Ravintolan puolella Central Parkin ruokafilosofia pohjautuu skandinaaviseen puhtauteen ja tuoreuteen. Listalta löytyy myös kansainvälisiä annoksia kivalla pohjoismaisella twistillä. 

Central Park hakee tiimiinsä tarjoilijaa, joka tarvittaessa pystyy itsenäisesti ja oma-aloitteisesti palvelemaan asiakkaita niin, että isommatkin seurueet tulevat palveltua iloisesti ja ammattimaisesti. Sinulta odotetaankin pelisilmää asiakaspalvelussa sekä jo valmista kokemusta a´la carte tarjoilusta. Positiivinen asenne ja iloinen asiakaspalvelu ovat työssäsi myös parhaimpia ominaisuuksia. 

Edellytämme sinulta kokemusta alalta, hygienia- ja anniskelupassia sekä vastaavan tarjoilijan pätevyyttä. Työtunnit tulevat vähintään olemaan 60 h/ 3 vko ja tarvittaessa enemmänkin. Työn aloitus on heti ja kestää ainakin 31.12.2018 asti, mahdollisesti myös pidempäänkin. Työtunteja pystymme täydentämään kalenteriasi myös muista asiakasyrityksistämme mahdollisuuksien mukaan.

 

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top