Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Helsinkiin, Hotelli Arthuriin

Tarjoilija Uusimaa 6.6.2019 ← Takaisin

Helsingin paalupaikalla Kaisaniemessä sijaitseva yksityinen ja kodikas Hotelli Arthur etsii riveihinsä ahkeraa ja ammattitaitoista tarjoilijaa. 
Hotellissa on 203 yksilöllistä huonetta, 11 modernia kokoustilaa sekä makuelämyksiä tarjoava Ravintola Arthur. 

Hotelli Arthurissa pääset työskentelemään monipuolisesti lounas-, á la carte – sekä tilaustarjoilun puolella. Arthurissa järjestetään paljon erilaisia juhlatilaisuuksia bisnesillallisista karonkka-illallisiin, joten onkin tärkeää, että tarjoiluetiketit ovat sinulle tuttuja. 
Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön asiakaspalvelun ammattilainen, jolla on kertynyt työkokemusta jo parin vuoden ajan. Pystyt työskentelemään suomeksi sekä englanniksi, ja sinulta löytyy takataskusta hygienia- sekä anniskelupassi. 

Työt alkaa heti oikean henkilön löytyessä, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti meille. Tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen vuoden loppuun asti  täysillä tunneilla 112,5/3vko. 

Työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, joten tulet olemaan osa meidän Enjoy-perhettämme. Näin ollen saat työnantajan puolelta täyden tuen urasi kehittämisessä.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top