Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Helsinkiin, Naughty BRGR:iin

Tarjoilija Uusimaa ← Takaisin

NAUGHTY BRGR -burgeriravintola syntyi Top Chef voittaja Akseli Herlevin yli kymmenvuotisen taustatyön tuloksena. Ravintolan toiminnan perustana on parhaat mahdolliset ainekset, jatkuva reseptien ja toiminnan kehittäminen, oikea asenne ja paras mahdollinen henkilökunta!

Keskelle kaupungin kuhinaa Lönnrotinkadulle haetaan nyt vahvistusta tarjoilijariveihin. 

NAUGHTY BRGR:n pirteät tarjoilijat ovat ensimmäisenä vastaanottamassa asiakkaat ja opastamassa heitä tarvittaessa, burgereiden suosituksesta puhumattakaan. Suurin vastuutehtäväsi on siis luoda asiakkaalle onnistunut burgerielämys ravintolassa, jonne palata kerta toisensa jälkeen. 

Löytyykö sinulta intoa ja aitoa asiakaspalveluasennetta, eikä hymy hyydy kiireenkään keskellä? Lisämyynti ei ole vieras sana ja anniskelupätevyyskin löytyy jo mahdollisesti takataskusta?

Tarjolla olisi 1.10 alkaen 60h / 3vko, jolloin aikaa jää mukavasti esimerkiksi opiskelulle, tai ihan vaan vapaa-ajalle. Työsopimuksesi tehdään Enjoyn kanssa. 

 Jos siis tuot ilon ja auringon mukanasi mihin menetkään, ja työskentely mukavien kollegoiden kanssa on se mitä olet etsinyt, laita CV pikaisesti meille. 

Lisätietoja saat Heli Tiimolta 044 776 4514 tai Paula Ulviselta 044 705 1196

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top