Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Helsinkiin, Original Sokos Hotel Vaakuna, Ravintola Loiste

Tarjoilija Uusimaa 27.2.2019 ← Takaisin

Original Sokos Hotel Vaakuna on Helsingin ensimmäinen käyntikortti: funkkisklassikko Helsingin sydämessä, arkkitehtuurin merkkiteos, joka hurmaa taideteoksillaan ja 50-luvun tunnelmallaan. Hotelli isolla H:lla. Vaakuna on tunnettu vieraanvaraisuudestaan ja sydämellisestä palvelustaan.

Ravintola Loiste on lämminhenkinen seurusteluravintola keskellä Helsinkiä. Ravintola Loiste tarjoaa puitteet nauttia lounasta ja illallista, rentoutua hyvien viinien äärellä sekä järjestää onnistuneita kokouksia ja tilaisuuksia tilausravintola Kaarteessa tai kabineteissamme. Meillä järjestät yrityksesi näköiset tilaisuudet aamusta iltaan Helsingin sydämessä kattojen yläpuolella. Tarjoamme mahdollisuuksia 5 – 200 henkilön seurueille, joissa vain taivas on rajana.

Haemme TARJOILIJAA ravintola Loisteeseen 
Työtehtävät sisältävät sekä baarityöskentelyä, että a la carte-tarjoilua

Toivomme Sinulta
• aurinkoista asiakaspalveluasennetta ja reipasta työotetta
• myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä tiimityöskentelytaitoja
• mahdollisuutta epäsäännölliseen työrytmiin, työ sisältää aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja
• vankkaa aikaisempaa baarikokemusta, sekä tarjoilukokemusta (a la carte-tarjoilu)

Tarjoamme Sinulle
• dynaamisen ja innostavan työympäristön 
• mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ravintoloidemme toimintaa
• mahdollisuuden oppia ja laajentaa omaa osaamista ja kehittyä ammatillisesti
• S-ryhmän kattavat henkilöstöedut
• keskimäärin 90h/3 vko, sopimus on voimassa toistaiseksi

Mikäli sinulla on edellä mainitut ominaisuudet, lähetä hakemuksesi viimeistään 28.2.2019 oheisen linkin kautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätiedustelut tehtävästä: ravintolapäällikkö Taru Leiqvist Taru.Leiqvist@sok.fi , puh 050 529 4075

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).

 

Sokotel Oy on SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö. Operoimme Suomessa seitsemää Radisson Blu Hotellia ja 14 Sokos Hotellia pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Vaasassa ja Oulussa.
#wemakehospitalityhappen

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top