Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Helsinkiin, ravintola Blue Peter

Tarjoilija Uusimaa 27.9.2018 ← Takaisin

Lauttasaaren merellinen olohuone, perinteikäs pursiseura- ja merenrantaravintola Blue Peter on toiminut HSK:n pursiseuralla vuodesta 1976 asti. Blue Peter palvelee asiakkaitaan ympäri vuoden lounaan, bistron ja erilaisten tilaisuuksien muodossa. Kesä on heille sesongin aikaa ja silloin nautitaan raikkaita juomia ja hyvää ruokaa iloisen vilinän keskellä. Talvisin Blue Peteristä avautuva merimaisema tarjoaa puitteet järjestää juhlatilaisuuksia ja kokouksia isommillekin ryhmille. Entiset purjehtijat, pitkän linjan yrittäjät, veljekset Jussi ja Ville Forsman, ovat pyörittäneet Blue Peteriä menestyksekkäästi jo reilun 15 vuoden ajan.

Blue Peter on rento purjehtijoiden ja veneilijöiden suosiossa oleva ravintola ja etsimmekin nyt lisävahvistusta ravintola Blue Peterin tiimiin. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta ja pystyt työskentelemään niin ala cartessa, baarissa kuin tilaustarjoilussakin. Ammattitaidon lisäksi omaat hyvän asenteen ja sinulla on halu tehdä erilaisia työtehtäviä, sekä oppia uutta. Työ edellyttää ahkeraa asennetta ja joustavuutta, sillä työpäivien pituus voi vaihdella. Tarjoilijan työtehtävässä vastaat asiakkaiden viihtyvyydestä sekä erilaisten illanviettojen onnistumisesta ja plussaa on, jos hymysi tarttuu myös asiakkaisiin.

Tarjoamme sinulle työtunteja 90h/3vk Blue Peterissä joulukuun loppuun saakka, sen lisäksi voit keikkailla Enjoyn muissa asiakasyrityksissä. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä ja tuletkin olemaan osa Enjoy-perhettämme; työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, jolloin saat myös täyden tuen työnantajaltasi urasi kehittämisessä.

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top