Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Tarjoilija Helsinkiin, ravintola Hilton Meritorppaan

Tarjoilija Uusimaa 29.4.2019 ← Takaisin

Hilton Helsinki Kalastajatorppa sijaitsee merenrannalla luonnonkauniilla paikalla. Hotellin ravintola Meritorppa palvelee vaativaakin asiakaskuntaa viikon jokaisena päivänä. Tänne on hyvät kulkuyhteydet ja upeassa merimaisemassa myös työntekijän mieli lepää.

Etsimme nyt kesäksi 2018 hyvän kokemuksen omaavaa a la carte -tarjoilijaa Meritorpan upean tiimin vahvistukseksi. Tunnet tarjoilupuolen etiketin ja osaat noudattaa sitä, olet tottunut vaativaan asiakaspalveluun sekä olet kielitaitoinen. Osaat lukea asiakasta ja palvella jokaista juuri oikealla tavalla yksilöllisesti. Sinulla on myös juomatuote hallussa etkä pelkää kiirettä ja itsesi likoon laittamista. 

Töitä sinulle on tarjolla 1.6-30.9 väliselle ajalle noin 90h/3vko. Työssä Hiltonilla sinua odottaa mahtava organisaatio, sillä Scandic Suomi, johon Hilton Hotellit kuuluvat, ovat valittu Pohjoismaiden matkailualan kiinnostavimmaksi työnantajaksi sekä vuoden 2017 ja 2018 parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work tutkimuksessa. 

Tartu tilaisuuteen ja nappaa paikkasi täältä!

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top